• Terug
  • Bedrijven
  • Auteur Nico Torrenga geeft de regio meer aandacht bij De Klaproos
30 apr. 2024

Auteur Nico Torrenga, afkomstig uit Appingedam, schrijver van blijspelen en thrillers, is enthousiast over Westerwolde en voelde de behoefte om deze regio meer aandacht te geven. In het kader daarvan besluit hij dat zijn nieuwe boek zich in deze streek zou moeten gaan afspelen.

Hij heeft Boerderij De Klaproos 2 jaar geleden benaderd met de vraag of zijn hoofdpersoon in zijn nieuwe thriller Zoetwaterparels, bij de B&B mocht logeren. De locatie inspireerde hem zo en er volgde een afspraak. Het boek is bijna zover dat het naar de uitgever gaat, maar eerst moeten nog de bekende puntjes op de 'i' geplaatst worden. 13 mei wil hij graag overnachten in de pipowagen om het af te ronden.

Op 1 juni is de eigenaar van Boerderij De Klaproos uitgenodigd om bij de boekpresentatie te zijn in Appingedam. Afgesproken is dat er zich geen bloederige taferelen zullen afspelen in het boek. Hopelijk wordt Zoetwaterparels door veel mensen uit de regio gelezen!
 
Nog even leuk om te vermelden: De B&B van Boerderij De Klaproos is dit jaar opgenomen in het nieuwe magazine van Westerwolde, met interview en foto's. Westerwolde staat dit jaar in het teken van bezinning. Om die reden en om die beleving, werd de B&B eigenaar benaderd. Mensen komen voor de rust en de stilte en om weer opgeladen huiswaarts te gaan.

B&B Boerderij De Klaproos
Sluisweg 19
Onstwedde

Website Boerderij De Klaproos

Foto: Boerderij De Klaproos